Upplev spänningen på Handbolls-EM 2016

Mästerskap inom olika sporter bjuder alltid upp till en fantastisk stämning. Om sport i allmänhet är en aktivitet som engagerar och underhåller sin publik så är stora mästerskap desto mer medryckande. När man dessutom har möjlighet att ta del av arrangemanget på hemmaplan blir upplevelsen ännu större! 2016 har man chans att se handbollsdamerna göra upp om titeln som Europamästare, och platsen är Scandinavium. Det är nämligen Göteborg som står som värd för EM i Handboll 2016!handball

Följ spelen på plats och tippa resultaten

Mellanrundorna arrangeras i Stockholm, Kristianstad, Malmö och Helsingborg medan Göteborg står för både en spännande mellanrunda och själva slutspelet! Vill man öka spänningen ytterligare så går det givetvis att spela och tippa på resultaten. En bra sida att besöka för allt om spel är 1×2.se. I media, exempelvis Aftonbladet kan man följa matcherna innan, under och efter. Via artiklarna kan man sätta sig in i spelet och få en bild av spelarna vilket gör det både roligare att sitta som åskådare och öka chanserna till att tippa rätt resultat när man spelar på matcherna.

Viktiga datum

Datumen som du ska hålla utkik efter är 4-18 december! Det är nämligen då som hela EM pågår. Stockholm levererar första gruppspelen, grupp A, och vill du se det live så beger du dig till Hovet. Grupp B spelas i Kristianstad på Kristianstad Arena. På Malmö Isstadion kan du bevittna grupp C och Helsingborgs Arena levererar Grupp D samt mellanrundan C + D. Mellanrunda A + B och som sagt det mest betydelsefulla – slutspelet, arrangeras av Göteborg på Scandinavium.

Scandinavium som arena

Scandinavium är en stor inomhusarena i toppklass som står som värd för flera olika evenemang, allt från sport till konserter och stora mässor. Evenemangen som hålls på Scandinavium sker under hela året och är många gånger fulltecknade. Invigningen skedde 1971 och i början av 1990-talet byggde man ut arenan. Vid sportevenemang kan runt 12 000 personer rymmas medan konserter tillåter upp till drygt 14 000 besökare!