Gonzo’s Quest

NetEnts Gonzo’s Quest är ett av branschens allra bästa slotspel, och trots att det numera har ett antal år på nacken är det fortfarande oerhört populärt bland spelarna. Gillar du slotspel är det helt enkelt ett måste att ha spelat Gonzo’s Quest.

Vinstlinjer och insatser

I Gonzo’s Quest kan du som mest välja att spela på 20 vinstlinjer. Antalet vinstlinjer samt myntvärdet avgör hur stora insatser du kan lägga per spel. När det gäller myntvärdet är 0,10 euro det lägsta möjliga värdet, medan det högsta är 5 euro. På så vis är 0,2 euro den minsta insatsen som du kan lägga per spel, medan den högsta är 50 euro. Spelets maxvinst ligger på 112 500 euro.

Tema och design

Kolonialtidens Latinamerika är temat i Gonzo’s Quest. Detta innebär en design starkt influerad av denna plats och tidsperiod. I rollen som spelets huvudperson Gonzo är du ute på jakt efter det legendariska landet El Dorado. Spelplanen består av 5 hjul och 3 rader.

Bonusfunktioner

I Gonzo’s Quest finns inga hjul, utan här finns symbolerna istället på stenblock som faller ner i bild. Detta kan ses som en bonusfunktion i sig eftersom stenblocken exploderar när du får en vinnande kombination, och de ersätts då av nya som kommer fallandes. Detta innebär att du kan vinna mer än en gång per ”snurr”, och dessutom har spelet en multiplikator vars värde ökar ju mer vinster du lyckas uppnå under ett och samma spel.I övrigt finns det en bonusfunktion vid namn Free Falls. Free Falls är Gonzo’s Quests version av Free Spins. Free Falls kan resultera i mycket stora vinstsummor. Multiplikatorn aktiveras nämligen även under Free Falls-rundan, och här är dess värde ännu högre vilket innebär att vinsterna kan bli mycket stora.

Fördelar

  • Bonusfunktioner som kan utöka vinsterna rejält.

Nackdelar

  • Avsaknaden av jackpottar.

Sammanfattning

Gonzo’s Quest anses inte vara ett av branschens bästa slotspel utan anledning. Spelet är nämligen oerhört underhållande med ett häftigt tema, och erbjuder dessutom flera spännande bonusfunktioner. Har du aldrig spelat Gonzo’s Quest råder vi dig därför starkt att göra det! Ett tips är att kika på Bonussnurr och testa gratis först.